Hellerup Psykologpraksis. Individuel-, par og familieterapi for unge og voksne

Terapi

<< Tilbage til forside

Metode

Min mangeårige erfaring som psykolog fortæller mig, at det vigtigste af alt er at møde det menneske, som kommer i min praksis åbent og uden forudfattet mening om, hvordan denne helingsproces kan og vil ske. At hvert enkelt menneske er unikt og derfor også har sin helt egen vej til heling.

 

Min opgave er at give nærvær til, det der er og åbent gå ind i det samarbejde, som en terapeutisk proces er. Jeg har en rummelig og varieret værktøjskasse og kan derfor anvende mange forskellige metodiske indgange. Eksempelvis samtale, intuition, drømme, udtryk i farver og stemme, krop, visualisering mv.

 

Hvilke indgange der er gode for dig finder vi ud af i samarbejdet.

 

Problemstillinger

Angst, krise, chok, traumer, tab, sorg, depression, selvværdsproblemer, præstationsangst, psykosomatik/helbredsmæssige problemer, incest, voldtægt, sexologiske problemer, spiseforstyrrelser som anoreksi og bulimi, sociale/psykiske fobier, stress, par/familiemæssige problemstillinger, arbejdsrelaterede problemer, konfliktløsning.

 

1. Individuel terapi

Der kan være mange årsager til at ønske et individuelt terapeutisk forløb hos en psykolog. Men indgangen handler tit om at føle sig ensom og fastlåst i et problem eller i en konflikt af en slags. Vi mødes i det, der er, og lader processen vise, hvilke temaer - aktuelle som gamle - der er gode og helende for dig.

 

2. Parterapi

Oftests søger par terapi med ønsket om hjælp til at opløse fastlåste reaktioner og følelser i forhold til hinanden. Par der stadigvæk ønsker at finde ind til kærligheden, men har svært ved at finde vejen, kan få glæde af parterapi. Min rolle er at fungere som broen og formidleren mellem jer, så "passagen" åbnes igen.

 

3. Coaching

Dette værktøj er effektivt i forhold til mere afgrænsede problemstillinger - det være sig personlige som arbejdsrelaterede. Den grundlæggende filosofi i coaching er, at du selv inderst inde kender svarene til løsning på din problematik, og at jeg, med mine spørgsmål og intuition, hjælper dig til at komme i kontakt med og kunne høre disse svar. 

 

4. Kursusforløb

Kursusforløb er ofte med specifikke temaer fra det private liv eller arbejdslivet, men kan også være grupper sammensat ud fra bredere problemstillinger. I grupperne er der fokus på udviklingsprocessen hos den enkelte deltager, der samtidig kan drage nytte, og lære, af de andre gruppemedlemmers liv og erfaringer. Se aktuelle kurser under Aktuelt

 

5. Supervision

Supervision er relevant for fagfolk, der arbejder med mennesker og oplever problemer i relation til medarbejdere, patienter, klienter, elever m.fl.. Gennem supervision kan du få indsigt i baggrunden for problemets karakter og få redskaber til at takle den pågældende situation på en mere konstruktiv og kvalificeret måde. 

 

 

 

 

 

Medlem af Dansk Psykolog Forening
Copyright © 2013 | Fable | fabledev.dk